News

image

Baušķenieks startēs lielajā krosa virpulī

01.06.2022
Šajā sezonā Eiropas Autokrosa čempionāts 4. un 5. jūnijā tiks atklāts Latvijā – leģendārajā «Mūsa Raceland» trasē. Starptautiskais notikums pulcēs labākos Eiropas un pašmāju autokrosa braucējus. Dalību nacionālajā klasē pieteicis arī pašmāju autokrosa braucējs baušķenieks Toms Edušs.
 
Toms Edušs jau kopš bērnības bijis saistīts ar autosportu – kopā ar tēvu sacensības vērojis no skatītāju rindām, bijis blakus Neikšānu ģimenes startiem, līdz vēlme braukt parādījusies arī pašam. Šajā gadā Toms atklāja savu sezonu Latvijas autokrosa čempionātā ar jaunu sporta automašīnu «Ford Puma», šī mašīna uz starta būs redzama arī nedēļas nogalē Bauskā.
 
image

Published race guide / Publicēts sacensību gids

31.05.2022
❗️We have published race guide for drivers, teams and spectators | Esam publicējuši sacensību gidu braucējiem, komandām un skatītājiem❗️
 
 
It includes various information | Tas ietver dažādu informāciju:
  • IEVADS | INTRODUCTION
  • APRAKSTS | DESCRIPTION
  • REĢISTRĀCIJA | REGISTRATION
  • OFICIĀLĀS PERSONAS | OFFICIALS
  • INFORMĀCIJA MEDIJIEM | INFORMATION FOR MEDIA
  • SACENSĪBU PROGRAMMA | RACE PROGRAMME
  • BIĻETES | TICKETS
  • INFORMĀCIJA DALĪBNIEKIEM UN SKATĪTĀJIEM | INFORMATION FOR COMPETITORS AND SPECTATORS
  • SOCIĀLIE TĪKLI | SOCIAL MEDIA
  • ČEMPIONĀTA KALENDĀRS | CHAMPIONSHIP CALENDAR
  • NODERĪGA INFORMĀCIJA | USEFUL INFORMATION
image

Jūnija sākumā Mūsas trasē atklās FIA Eiropas autokrosa čempionātu, uz starta arī latvieši

26.05.2022

Jūnija mēnesis tiks atklāts ar lielākajām autokrosa sacensībām Latvijā, FIA Eiropas autokrosa čempionāta 2022. gada sezonas pirmais posms. 4.-5. jūnijā leģendārajā “Mūsa Raceland” trasē sacentīsies gan spēcīgākie latviešu autokrosa braucēji, gan konkurenti no desmit dažādām Eiropas valstīm.

Sacensības tiks aizvadītas divu dienu garumā, sestdien 4. jūnijā un svētdien 5. jūnijā. Šajā gadā Eiropas čempionāta dalībnieki sacentīsies četrās bagiju klasēs: “Super Buggy”, “Buggy 1600”, “Junior Buggy”, kā arī “CrossCar”. Dalībnieku sarakstos redzami arī pašmāju sportistu pieteikumi dalībai Eiropas čempionātā. Šobrīd zināms, ka latviešu fanus priecēs četri spēcīgi autosportisti, “Junior Buggy” klasē Kristiāns Grencis, “Super Buggy” klasē Ervins Grencis un Māris Līcis, bet jaunajā “Cross-car” klasē rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs.

Paralēli Eiropas sacīkstēm norisināsies nacionālais autokrosa kauss, kurā startēs divas salonautomašīnu klases “National 2000” un “Supercar national”. Līdz šim dalību pieteikuši latviešu, kā arī lietuviešu sportisti, starp tiem, baušķenieks Toms Edušs, kā arī pagājušā gada Latvijas rallijkrosa čempions Ivo Gabrāns un autokrosa čempioni Armands Plūme un Dāvis Ūdris.

Jānis Bergs, Eiropas autokrosa čempionāta posma Latvijā rīkotājs: "Priecājamies, ka jau otro gadu pēc kārtas Eiropas autokrosa čempionāta sezona tiek atklāta Latvijā, šis ir liels un gaidīts notikums mūsu krosa saimei. Uz starta redzēsim latviešus arī Eiropas ieskaitē, bet kuplāks skaits pašmāju sportistu būs redzams divās nacionālajās klasēs, kuru cīņas norisināsies paralēli Eiropas čempionātam. Svarīga sacensību sastāvdaļa ir skatītāji un līdzjutēji, kuri atbalsta, un uzmundrina pašmāju braucējus. Aicinu kvēlākos autokrosa fanus ieplānot nākamās nedēļas brīvdienas Bauskā, sacensības būs spraigas un laikapstākļi arī sola lutināt!”

Ieejas biļetes uz autosporta pasākumu pieejamas tirdzniecības portālā www.aula.lv. Jaunumiem iespējams sekot līdzi mājaslapā www.musa.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook / @eiropasax un Instagram / @eiropasax.

Sacensību programma:

Sestdiena4. jūnijs

10:40 / Brīvie treniņi FIA EAX

12:00 / 1. kvalifikācijas brauciens FIA EAX

14:00 / 2. kvalifikācijas brauciens FIA EAX

15:30-15:50 / Kvalifikācijas brauciens Nacionālais kauss

16:00 / 1. brauciens FIA EAX

16:55-17:10 / 1. brauciens Nacionālais kauss

17:20 / 2. brauciens Nacionālais kauss

Svētdiena5. jūnijs

09:45-10:00 / 3. brauciens Nacionālais kauss

10:00 / 2. brauciens FIA EAX

11:35-11:45 / Pusfināli Nacionālais kauss

11:45 / 3. brauciens FIA EAX

14:00 / Pusfināli FIA EAX

14:40 / Fināls Nacionālais kauss

15:30 / Fināli FIA EAX

Apbalvošana (pēc katra fināla brauciena starta zonā)

18:00 Oficiālā apbalvošana 

*FIA EAX – FIA Eiropas autokrosa čempionāts

Pasākuma norise iespējama pateicoties Starptautiskajai Automobiļu federācijai, Latvijas Automobiļu federācijai, Izglītības un zinātnes ministrijai, kā arī Bauskas novadam. Pasākumu atbalsta: Latvijas nafta, SteelTech, Essve, Milwaukee, Valtek, Print service, RedBull, Bauskas alus, MKM Mežs, Johnny Bloom’s, www.sdk.lv, Ramirent, Stokker, E67 Shop.

2022. gada FIA Eiropas autokrosa čempionāta kalendārs:

1. posms / Bauska, Latvija /4.-5. jūnijs

2. posms / Vilkiči, Lietuva / 11.-12. jūnijs

3. posms / Mačenberga, Vācija / 24.-26. jūnijs

4. posms / Nova Paka, Čehija / 1.-3. Jūlijs

5. posms / Senžorža-de-Montaigu, Francija / 22.-24. jūlijs

6. posms / Toldijk, Nīderlande / 30.-31. jūlijs

7. posms / Prērova, Čehija / 20.-21. augusts

8. posms / Svētā Ignija de Versa, Francija / 17.-18. septembris

9. posms / Maggiora, Itālija / 24.-25. septembris

10. posms / Mallerussa, Spānija / 8.-9. oktobris 

Papildus informācija:

Zane Lielkāja

FIA Eiropas autokross Bauskā / Sabiedrisko attiecību speciāliste

E-pasts: media@rallycross.lv, Tel. Nr.: +371 26612249

image

Atvērta reģistrācija nacionālās klases braucējiem / Registration is open for national class drivers

23.05.2022
Atvērta reģistrācija nacionālās klases braucējiem, sacensības norisināsies paralēli Eiropas autokrosa čempionātam Musa Raceland, 4.-5. jūnijā.
 
Divas klases:
- National 2000
- National SUPERCAR
 
 
Ņem līdzi arī draugus, biļetes pieejamas www.aula.lv - https://www.aula.lv/.../fia-eiropas-autokrosa-cempionats...
 
***
 
Registration is open for national class drivers, the race will take place in parallel with the European autocross championship Musa Raceland, 4-5. June.
 
Two groups:
- National 2000
- National SUPERCAR
 
Take your friends with you, tickets are available at www.aula.lv - https://www.aula.lv/.../fia-eiropas-autokrosa-cempionats...
image

MEDIA REPRESENTATIVES

14.05.2022
MEDIA REPRESENTATIVES
 
We are happy that we had good cooperation with media - journalists, photographers, operators and team representatives previous years. Thank you all!
 
Team of organizers for round in Latvia want to invite media from all Europe to come to FIA European autocross championship Round 1, Mūsa Raceland, Bauska on June 4-5.
 
You can find media accreditation application here - https://www.musa.lv/en/new-race-media
Also, please read accreditation and safety rules - https://www.musa.lv/.../54-media-accreditation-safety-rules
 
See you all in Musa Raceland!

 

image

Paddock registration is open / atvērta reģistrācija zonām servisa parkā

10.05.2022
Hello drivers!
 
Paddock registration is open in www.musa.lv - https://www.musa.lv/en/park. Do not miss the opportunity to virtually occupy best places in paddock area.
 
Sveiciens sportistiem!
 
www.musa.lv ir atvērta reģistrācija zonām servisa parkā - https://www.musa.lv/en/park. Nenokavē iespēju virtuāli ieņemt labākas vietas servisa zonā. 
image

TICKET SALES OPEN AT WWW.AULA.LV

13.04.2022
FIA European autocross championship first round, opening of season 2022 at legendary Mūsa Raceland track in Bauska JUNE 4.-5.
 
Two days - competing the best European autocross drivers
 
❗️TICKET SALES OPEN HERE - WWW.AULA.LV❗️LINK - https://www.aula.lv/.../fia-european-autocross...
image

Latvieši Jānis Boks un Edijs Ošs sasniedz goda pjedestālu Eiropas autokrosa posmā Latvijā

28.06.2021

Aizvadītajā nedēļas nogalē tika atklāta Eiropas autokrosa čempionāta sezona. Sacensībās četrās ieskaites klasēs uz starta stājās vairāk nekā 50 braucēji no dažādām Eiropas valstīm, kā arī teju 20 dalībnieki nacionālajā sacīkstē. Divi latviešu braucēji Jānis Boks un Edijs Ošs izcīna vietas uz goda pjedestāla Super bagiju un Touring AX salonauto klasēs Eiropas čempionātā. 

 

Jānis Boks, Super bagiju klases 3. vietas ieguvējs: “Neizsakāms prieks par šo sasniegumu. Pēdējo reizi Bauskā uz goda pjedestāla kāpu ļoti sen, šķiet, ka 2006. gadā, pagājuši jau 15 gadi, tāpēc šis sasniegums atnesa pilnu emociju gammu. Domāju, ka fināla braucienā veiksmīgs bija starts, pēc pirmā tamplīna izdevās apsteigt konkurentu un ierindoties trešajā pozīcijā, pēc tam bija jānotur pārējie konkurenti aiz sevis, lai saglabātu vietu līdz finišam, kas arī izdevās!"

 

Edijs Ošs, Touring AX salonauto klases 2. vietas ieguvējs: “Esmu apmierināts ar savu sniegumu, protams, ka vienmēr ir vēlēšanās būt pirmajam, bet ir jāprot arī piekāpties. Viens no svarīgākajiem aspektiem ir trases segumas, kas bija tiešām labi sagatavots un noturējās tāds visu sacensību laiku. Prieks par tik labi saorganizētu sacensību, atmosfēra pasākumā bija uz visiem 100%, bauda braukt!”

 

Labākie Eiropas autokrosa čempionāta 1. posmā:

Junior bagiji – 1. Ondrejs Medliks (CZE) 2. Daniels Pitlons (CZE) 3. Stīns Jaspers (NLD)

1600 bagiji – 1. Timo Palers (NLD) 2. Andrei Maksians (MDA) 3. Maks Šanens Dos Santos (LUX)

Touring AX salonauto klase – 1. Paulius Pleskovas (LTU) 2. Edijs Ošs (LVA) 3. Andri Oun (EST)

Super bagiju klase – 1. Florents Tafani (FRA) 2. Jakubs Kubičeks (CZE) 3. Jānis Boks (LVA)

 

Paralēli Eiropas autokrosa čempionāta posmam norisinājās arī sacīkste nacionālajai klasei, kurā uz starta stājās 19 autokrosa braucēji. Tajā goda pledestālu dalīja – 1. Ivo Gabrāns 2. Roberts Bāriņš 3. Mareks Dainis.

 

Jānis Bergs, Eiropas autokrosa čempionāta posma Latvijā rīkotājs: “Ļoti patīkama un pacilāta sajūta uzņemt Eiropas autokrosa čempionātu Latvijā, uzsākt sezonu pēc divu gadu pauzes. Pasākuma rīkošana prasīja dažādus izaicinājumus, lielu darbu un pūles šajos apstākļos, bet mēs bijām liecinieki tam, ka sacensības bija izdevušās. Domāju, ka leģendārā Mūsas trase liekus komentārus neprasa, trases vēsture un kopējā atmosfēra ļauj pārliecināties par to, ka šī trase ir autosporta meka un katra sacensība šeit ir svētki!”

Pasākuma norise bija iespējama pateicoties Starptautiskajai Automobiļu federācijai, Latvijas Automobiļu federācijai, Izglītības un zinātnes ministrijai, kā arī Bauskas novadam.

Papildus informācija:

Zane Lielkāja

FIA Eiropas autokross Bauskā

Sabiedrisko attiecību speciāliste

E-pasts: media@rallycross.lv

Tel. Nr.: +371 26612249

image

SACENSĪBU PROGRAMMA / RACE PROGRAMME

28.04.2022

SACENSĪBU PROGRAMMA / RACE PROGRAMME

Read
image

SKATĪTĀJU IEVĒRĪBAI / INFORMATION FOR SPECTATORS

23.06.2021
Lūdzam pievērst uzmanību infografikās ietvertajai informācija! / Please pay attention to the information contained in the infographics!
 
Biļetes pieejamas šeit / Tickets available here: https://www.aula.lv/.../fia-eiropas-autokrosa-cempionata...

 

Read
image

Informācija sportistiem / information for drivers

22.06.2021

Diemžēl, mazā pieteikumu skaita dēļ, nacionālās klases Xtreme bagiji starts Eiropas autokrosa čempionāta 1. posma Musa Raceland laikā TIEK ATCELTS!

Unfortunately, due to the small number of applications, the start of the national class Xtreme buggy during the 1st round of the European autocross championship Musa Raceland is canceled!
 
Foto: Kalvis Zaļaiskalns

 

Read
image

BIĻETES SKATĪTĀJIEM / TICKETS FOR SPECTATORS

18.06.2021

BIĻETES SKATĪTĀJIEM / TICKETS FOR SPECTATORS

PIEEJAMAS ŠEIT / AVAILABLE HERE - https://www.aula.lv/pasakumi/fia-eiropas-autokrosa-cempionata-pirmais-posms 

Read
image

European autocross championship round in Bauska tickets available at www.aula.lv

16.06.2021

Starting today, June 16, 2021, entrance tickets to the FIA European autocross championship round in Bauska is available.Drivers and autocross fans will be welcomed to the competition next weekend, 26-27. June. Entrance tickets to the motorsport event are available at www.aula.lv.

FIA European autocross round will be based on the rules of a safe event - vaccinated and people who have had Covid-19. In motorsport competition, spectators will not have to wear face masks, not be necessary to keep a distance, as well as there will be no time limit and limited number of spectators.

Jānis Bergs, organizer of the European autocross championship round in Latvia: “Autocross fans will also be able to watch the race, tickets are available. We are currently trying to find ways to use the B sector located in the territory of the track for the implementation of the partly safe level, which envisages the presence of vaccinated, persons who have had covid-19 and tested persons in the public event. In case this scenario cannot be implemented, sector B will be adjusted to the secure level. We have submitted a pilot project and are awaiting its approval. If this scenario won't be feasible, sector B will be adjusted to a safe level. We want every motorsport fan to be able to attend the competition! ”

Entry ticket fee:

  • A SECTOR, two-day ticket 35 EUR
  • VIP ZONE, two-day ticket 100 EUR

Eligible discounts for ticket purchase:

  • Pensioners - 20% discount from the ticket price in sector A  (it's necessary to present a certificate at the entrance);
  • Group 1 disabled people and a companion enter sector A free of charge (it's necessary to present a certificate at the entrance);
  • 2.-3. disabled groups - 20% discount from the ticket price in sector A (it's necessary to present a certificate at the entrance);
  • Children under 7 years of age (including) enter sector A free of charge, without occupying additional seats;
  • Children and young people aged 8 to 16 (including) - 20% discount from the ticket price in sector A.

Before entering the competition area, a valid digital Covid-19 certificate must be prepared and presented on your smartphone or in printed form, as well as an identity document.

The vaccination certificate is only valid if at least 14 days have elapsed after receiving both doses of Comirnaty, Moderna or one Jannsen vaccine. For AstraZeneca / Vaxzevria, from day 22 to day 90 after vaccination 1 or immediately after vaccination 2. The certificate of fact you have had covid-19 will only be considered valid if at least 11 days have elapsed since the result of a positive test (Coronovirus 2019-nCov RNA) (the certificate is valid for 180 days).

Entrance tickets for the European autocross championship round in Bauska can be purchased HERE.

You can follow the news on the website www.musa.lv, as well as on the social networks Facebook.com / @eiropasax and Instagram.com / @eiropasax.

 

Read
image

Tiek uzsākta biļešu tirdzniecība Eiropas autokrosa čempionāta posmam Bauskā

16.06.2021

Sākot ar šodienu, 2021. gada 16. jūniju, tirdzniecībā nonākušas FIA Eiropas autokrosa čempionāta posma Bauskā ieejas biļetes. Sacensības sportistus uzņems un autokrosa fanus priecēs nākamajā nedēļas nogalē, 26.-27. jūnijā. Ieejas biļetes uz autosporta notikumu pieejamas tirdzniecības portālā www.aula.lv.

 

FIA Eiropas autokrosa posms norisināsies, balstoties uz droša pasākuma noteikumiem - vakcinētiem un pārslimojušiem cilvēkiem. Autosporta sacensībās apmeklētājiem nebūs jālieto sejas maskas, nebūs nepieciešams ieturēt distanci, kā arī nav laika un apmeklētāju skaita ierobežojuma.

Jānis Bergs, Eiropas autokrosa čempionāta posma Latvijā rīkotājs: "Sacensības būs iespējams vērot arī autokrosa līdzjutējiem, biļešu tirdzniecība ir uzsākta. Šobrīd mēģinām rast iespējas, lai trases teritorijā izvietoto B sektoru varētu izmantot daļēji drošā līmeņa īstenošanai, kas paredz vakcinēto, Covid-19 pārslimojušo un testēto personu klātbūtni publiskajā pasākumā. Esam iesnieguši pilotprojektu un gaidām tā apstiprinājumu. Gadījumā, ja šo scenāriju nebūs iespējams īstenot, B sektors tiks pielāgots drošajam līmenim. Vēlamies, lai sacensības varētu apmeklēt ikviens autosporta fans!”

 

Ieejas biļešu cena:

  • A SEKTORS, divu dienu biļete 35 EUR
  • VIP ZONA, divu dienu biļete 100 EUR

Piemērotās atlaides biļešu iegādei:

  • Pensionāriem – 20% atlaide no biļešu cenas A sektorā (pie ieejas nepieciešams uzrādīt apliecību);
  • 1. grupas invalīdiem un pavadonim ieeja A sektorā bez maksas (pie ieejas nepieciešams uzrādīt apliecību);
  • 2.-3. grupas invalīdiem – 20% atlaide no biļešu cenas A sektorā (pie ieejas nepieciešams uzrādīt apliecību);
  • Bērniem līdz 7 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja A sektorā bez maksas, neaizņemot papildus sēdvietu;
  • Bērniem un jauniešiem vecumā no 8 līdz 16 gadiem (ieskaitot) – 20% atlaide no biļešu cenas A sektorā.

Pirms ieejas sacensību teritorijā jāsagatavo un jāuzrāda derīgs digitālais Covid-19 sertifikāts savā viedtālrunī vai drukātā veidā, kā arī personu apliecinošu dokumetu.

 

Vakcinācijas sertifikāts tiek atzīts par derīgu tikai tādā gadījumā, ja pēc Jannsen 1. potes vai Comirnaty, Moderna abu pošu saņemšanas ir pagājušas vismaz 14 dienas, savukārt AstraZeneca/Vaxzevria gadījumā no 22. līdz 90. dienai pēc 1. potes saņemšanas vai uzreiz pēc 2. potes saņemšanas. Pārslimošanas sertifikāts tiks atzīts par derīgu tikai gadījumā, ja pēc pozitīva testa (Koronovīrusa 2019-nCov RNS) rezultāta ir pagājušas vismaz 11 dienas (sertifikāta derīguma termiņš - 180 dienas).

Eiropas autokrosa čempionāta posma  Bauskā ieejas biļetes iespējams iegādāties ŠEIT.

 

Par jaunumiem iespējams sekot līdzi mājaslapā www.musa.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook.com / @eiropasax un Instagram.com / @eiropasax.

Pasākuma norise iespējama pateicoties Starptautiskajai Automobiļu federācijai, Latvijas Automobiļu federācijai, Izglītības un zinātnes ministrijai, kā arī Bauskas novadam. Pasākumu atbalsta: Latvijas nafta, SteelTech, Essve, Milwaukee, Valtek, Print service, RedBull, Bauskas alus, MKM Mežs, Johnny Bloom’s.

Foto: Raimonds Volonts

Papildus informācija:

Zane Lielkāja

FIA Eiropas autokross Bauskā

Sabiedrisko attiecību speciāliste

E-pasts: media@rallycross.lv

Tel. Nr.: +371 26612249

Read
image

Informācijas Eiropas autokrosa čempionāta braucējiem / Information for European autocross championship drivers

11.06.2021
Informācijas Eiropas autokrosa čempionāta braucējiem!
 
Šodien ir pēdējā diena, kad iespējams pieteikt savu dalību sacensībām Eiropas autokrosa čempionāta 1. posmam, Musa Raceland par nolikumā noteikto dalības maksu līdz 11. jūnijam. No rītdienas, 12. jūnija, dalības maksa tiks paaugstināta.
 
Pieteikšanās FIA oficiālajā mājas lapā www.fia.com 
 
Information for European autocross championship drivers!
 
Today is the last day when it is possible to apply for participation in the competition, 1st round of the European autocross championship, Musa Raceland for the participation fee specified in the regulations until June 11. From tomorrow, June 12, the participation fee will be increased.
 
Application on the FIA official website www.fia.com
Read
image

Mēneša izskaņā ilgi gaidītais FIA Eiropas autokrosa čempionāts, uz starta arī latvieši

02.06.2021

Šī mēneša izskaņā, 26. un 27. jūnijā, “Mūsa Raceland” trasē, Bauskā tiks atklāta FIA Eiropas autokrosa čempionāta 2021. gada sacensību sezona. Pēc viena gada pārtraukuma leģendārajā trasē atgriezīsies gan spēcīgākie latviešu autokrosa braucēji, gan konkurenti no dažādām Eiropas valstīm.

 

Divās sacensību dienās Bauskā paredzēts aizvadīt sacīkstes Touring Autocross klasē, kurā uz starta stāsties pilnpiedziņas automašīnas. Tāpat arī pārējās Eiropas čempionāta klasēs būs tikai pilnpiedziņas spēkrati: Super Buggy, Buggy 1600 un Junior Buggy, kuri atšķiras ar dažādu pieļaujamo dzinēju jaudu. Papildu sacensībās būs redzamas divas klases, kurās startēs nacionālie braucēji: Salonauto un Xtreme bagiji. Šobrīd tiek prognozēta apmēram 40 nacionālo sportistu dalība, pieteikšanās tiks atvērta tuvāko dienu laikā.

 

Šobrīd zināms, ka FIA Eiropas autokrosa čempionāta ieskaitēs uz starta līnijas stāsies seši spēcīgi latviešu autosportisti – Kristiāns un Ervins Grenči, Jānis Boks, Māris Līcis, Juris un Andris Kuļikovski.

 

Jānis Bergs, Eiropas autokrosa čempionāta posma Latvijā rīkotājs: "Pēc gada pauzes atgriezīsim Eiropas autokrosa sacensības Latvijā. Visi esam bijuši pacietīgi un gatavojušies, lai atkal dzirdētu troksni un sajustu benzīna smaržu Bauskas novadā. Priecē arī vietējo sportistu iesniegto pieteikumu skaits, kas iespējams vēl tiks papildināts. Šī brīža situācijas uzlabošanās, kā arī valstī noteikto ierobežojumu atvieglojumi ļaus uzņemt arī skatītājus un kvēlākos autokrosa fanus, kas ir neatņemama šīs disciplīnas sacensību daļa. Strādājam pie tā, lai visiem šīs sacensības būtu izdevušās.”

 

Informācija skatītājiem. Pēc 15. jūnija tiks atvērta biļešu tirdzniecība portālā www.aula.lv. Skatītāju klātbūtne pasākumā tiks īstenota un regulēta, balstoties uz valstī noteiktajiem ierobežojumiem par publisku pasākumu rīkošanu.

 

Par jaunumiem iespējams sekot līdzi mājaslapā www.musa.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook.com / @eiropasax un Instagram.com / @eiropasax.

Pasākuma norise iespējama pateicoties Starptautiskajai Automobiļu federācijai, Latvijas Automobiļu federācijai, Izglītības un zinātnes ministrijai, kā arī Bauskas novadam.

Pasākumu atbalsta: Latvijas nafta, SteelTech, Essve, Milwaukee, Valtek, Print service, RedBull, Bauskas alus, MKM Mežs, Johnny Bloom’s.

 

Foto: Kalvis Zaļaiskalns

Papildus informācija:

Zane Lielkāja

FIA Eiropas autokross Bauskā

Sabiedrisko attiecību speciāliste

E-pasts: media@rallycross.lv

Tel. Nr.: +371 26612249

image

INFORMATION FOR MEDIA REPRESENTATIVES 

25.05.2021
INFORMĀCIJA MEDIJU PĀRSTĀVJIEM 
 
Esam atvēruši mediju reģistrāciju uz sacensībām FIA Eiropas Autokrosa čempionāta 1. posms, Musa Raceland.
 
Mediju akreditācijas pieteikums - https://www.musa.lv/en/new-race-media
 
Mediju akreditācijas un drošības noteikumi - https://www.musa.lv/.../54-media-accreditation-safety-rules
 
Informācija par apdrošināšanas polisi - https://www.musa.lv/.../65-life-insurance-policy-for...
 
Covid-19 protokols mediju pārstāvjiem - https://www.musa.lv/.../66-covid-19-protocol-for-media...
 
Lūdzam iepazīties ar noteikumiem, pirms iesniedziet akreditācijas pieteikumu!
 
 
 
INFORMATION FOR MEDIA REPRESENTATIVES 
 
We have opened media registration for the competition FIA European Autocross championship Round 1, Musa Raceland!
 
Media accreditation application - https://www.musa.lv/en/new-race-media
 
 
Information about life insurance policy - https://www.musa.lv/.../65-life-insurance-policy-for...
 
Covid-19 protocol for media representatives - https://www.musa.lv/.../66-covid-19-protocol-for-media...
 
Please read the rules before applying for accreditation!
Read
Biedrība "RAC.LV" ir noslēgusi 17.05.2023. līgumu Nr. SKV-TL-2023/47 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma "Starptautiskās konkurētspējas veicināšana" ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds eu